8. ANTIFA FEST@Rojc-Pula

~AFF Pula~ ~Edukativni Program 2012~ ~OFF Program 2012~ ~O Antifa Festivalu~ ~Korisne informacije~ ~Contact~ ~Guestbook~

par korisnih informacija

Spavanje i smjestaj za vrijeme festivala

Kao i proteklih godina, festival osigurava jednu prostoriju na 2. katu Rojca koja ce posluziti kao spavaona tijekom festivala. Radi se o prostoru koji je i prosle godine koristen za tu namjenu, a posto je bitno manji od prvotno planirane prostorije u kojoj se nalazi izlozba, molimo vas da obratite paznju na slijedece retke.

Prednost koristenja te prostorije imaju aktivni participatori festivala, a to bi bili bendovi, predavaci, distributeri.. iz razloga sto smo im mi, kao domacini, duzni to osigurati. Sto se tice  posjetitelja festivala koji ne sudjeluju u organiziranju festivala, najbolja preporuka jest da si uzmu vrece i zauzmu nesto prostora nakon sto se ovi prije navedeni smjeste. Ako i ukoliko prostora bude, mi nemamo problema sa time da vi prespavate u toj prostoriji.

Molimo vas da, ako imate mogucnost smjestaja kod poznanika u Puli tijekom festivala, da je iskoristite i tako nam olaksate cijelu situaciju.

Nakon par proslogodisnjih neugodnih situacija (2007.), duzni smo vam napomenuti slijedece:

Karlo Rojc nije skvot vec od strane Grada Pule dan prostor na koristenje nevladinim organizacijama i nezavisnim inicijativama. Prema najnovijim odlukama, „radno vrijeme“ rojca je od 7 do 24:00, nakon cega se glavni ulaz Rojca zatvara i ulazak u zgradu nije moguc, te se zatvara i kapija, pa su i mozebitni izlasci automobilima onemoguceni sve do 7 ujutro. Mi na tu situaciju mozemo utjecati jedino ako se za vrijeme festivala po zgradi Karla Rojca ne desavaju problemi, stoga apeliramo na vas da postujete prostor u kojem se nalazite. Sto bi znacilo, za obavljanje nuzde koristite za to predvidjene sanitarne cvorove (koji nisu u blistavom stanju, ali barem postoje), nemojte se zadrzavati i spavati po hodnicima zgrade jer ce vas dezurni redar izbaciti na ulicu. Probajte ne praviti buku po zgradi nakon ponoci.

Pomognite nam tako da i mi mozemo pomoci vama, i da se svi skupa ne uvlacimo u neugodne situacije. Odrzavanje AFF slijedecih godina bi jako lako moglo doci pod upitnik ako se za vrijeme njega budu konstantno ponavljali isti problemi. 

 

Sva ostala pitanja saljite na antifa.fest.pula@gmail.com

 

-distributeri i nezavisna izdavaštva: 

ako želiš imati svoj štand tijekom AFF, pošalji mail na antifa.fest.pula@gmail.com  sa slijedećim informacijama: 

-Ime izdavaštva/tko dolazi u ime izdavaštva

-koliko vam prostora treba

AFF osigurava 2 upada po distribuciji tijekom trajanja festivala. Prostor za distributere odvojen je od prostora za koncert; mjesta ima dovoljno, ali je jako bitno da nam se javite barem par dana prije početka festivala. 

Prostorija je osvijetljena i bit će osigurani stolovi za postavljanje stvari; ostalo si osiguravate sami (tehnička pomagala).